Elämänenergioiden kanavoituminen ihmisiin.

keskellä Tao - Tie
keskellä Tao - Tie

Jin ja Jang

Aineellinen maailma koostuu kahdesta perustavanlaatuisesta energiasta. Niitä voi kutsua eri termeillä, kuten Jin ja Jang, feminiini ja maskuliini tai negatiivinen ja positiviinen sähkövaraus. Pohjimmiltaan tämä kaksinaisuus, kuten yö ja päivä, on kaiken aineellisen elämän peruspilari. Ilman näitä aineellinen maailma ei manifestoidu materiaksi.

Jokainen ihminen syntyy, kun miehen siittiö hedelmöittää naisen munasolun. Meissä asuu aina molemmat voimat, vaikka olisimmekin miehiä, naisia tai muunsukupuolisia. Se, miten tasapainossa kyseiset energiat virtaavat ihmisessä, määrittää paljon elämänlaatua, itsetuntemusta ja yleistä selkeyttä. Myös oma identiteettimme rakentuu näiden varaan. Maskuliininen ja feminiininen energia ei rajoitu sukupuoliin.

Ihmisillä on sisäinen tarve saada itsensä tasapainoon. Kaikki päihteinä käytettävät substanssit, esimerkiksi, peittävät ja hämärtävät tietoisuutta vaikka tuntuisikin että ne voisivat auttaa.

Kukkatippatohtorin kukkatipat on jaettu kahteen sarakkeeseen: feminiiniin ja maskuliiniin. Voit hoitaa kukkatipoilla näitä molempia energioita turvallisesti. Lisäksi tipoilla on vaikutus myös eri chakroihin, joista voit lukea lisää kyseisen kasvin kohdalla.

Estrogeeni ja testosteroni ovat hormoneita, jotka eivät liity maskuliini - feminiini energiaan.


Chakrat

Alhaalla on juurichakra(t)
Alhaalla on juurichakra(t)

Koska kasvien kirjo on valtava ja haluan olla mahdollisimman selkeä vaikutuksista. Käytän kukkatipoissa usein myös seitsemän chakran energiatietojärjestelmää. Usein on haastavaa hoitaa ne kipukohdat jotka ovat alitajunnassa, eivätkä vielä tietoisen mielen ulottuvilla. Kukkatipat antavat vahvistusta kipukohtien kuljettamiseen kohti tietoista mieltä. Kukkaterapia ei hoida sairautta, vaan pyrkii auttamaan ihmistä käsittelemään negatiivisia kehoon jumittuneita tunteita, jotka saattaisivat johtaa henkilön sairastumiseen. Jumittuneet tunteet estävät energian virtaamista kehossa. Energiakeskuksia, chakroja, vahvistamalla tunnelukot tulevat esiin ja avautuvat oikein, jolloin energia pääsee virtaamaan tasaisesti. Kukkatipat toimivat luonnollisella tavalla kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Psykologinen draama ja urani ovat jotain minkä mielikuvitukseni luo. Chakrat ovat energiakanava, minkä universumi loi. Luonto tietää enemmän kuin ihminen, mutta ihmisessä on se tieto mikä on luonnossa.7-chakraa lyhyesti.

1. Juurichakra

Maadoitus, turvallisuus, perusta.
Ongelmat chakrassa: Suolistovaivat, alaselän vaivat, turvattomuus, levottomuus, vaikeus hyväksyä itsensä, jossittelu.

2. Chakra
Luovuuden voima.
Ongelmat chakrassa: Hormoni ja sukuelimiin liittyvät ongelmat, erektiohäiriöt, pornoriippuvuus.

3. Chakra
Oma voima, sitoutuminen, läsnäolo.
Ongelmat chakrassa: Ruoansulatusongelmat, keskittymisvaikeudet, maksan ongelmat, pelokkuus, liiallisen miellyttämisen tarve.

4. Chakra
Myötätunto ja rakkaus.
Ongelmat chakrassa: Huono ryhti, pelko, huolet, rintakivut, takertuminen, yksinjäämisen pelko.

5. Chakra
Oma totuus, rajat.
Ongelmat chakrassa: Tasapaino ongelmat, kilpirauhasen ongelmat, äänen ongelmat, turha valittaminen.

6. Chakra
Intuitio, selkeys, laajempi näkeminen.
Ongelmat chakrassa: Masentuneisuus, sekavuus, ahdistus, muiden syyttäminen, uhriutuminen.

7. chakra
Ikuisuus, läsnäolo, autuus, tieto, viisaus.
Ongelmat chakrassa: Unettomuus, hermoston ongelmat, kuoleman pelko, vakavan sairastumisen pelko,
"mitä järkeä tässä kaikessa on?" -kysymyksen vatvominen.

Lähteet: Chakrapolku, Inderjit Khalsa (Tammi), PureMove, joogakoulu Turku, Gokulacandra, Malesia