Kukkatippojen käyttöohjeet & sisällys

SISÄLTÄÄ
Kukkaisuutetta, lähdevettä ja luomu sokeriruokorommia. Alkoholipitoisuus noin 3%. Voidaan myös tarvittaessa valmistaa, täysin alkoholittomana. Kysy erikseen.

ANNOSTUS
Tehokuuri: 14 päivää, 2-3 tippaa päivässä, tai tarpeen mukaan oman tuntemuksen mukaisesti.

KÄYTTÖ
Tipat asetetaan suoraan suuhun, mukana tulevalla pipetillä. Itse suosin raakoja tippoja suuhun, mutta veteen sekoittaminen käy myös, kunhan vesi on puhdasta. Voidaan käyttää myös ulkoisesti. Esimerkiksi iholle chakran kohtaan, kylpyveteen tai jopa avantoon. What?!

TURVALLISUUS:
Lääkinnällinen sisältö on niin mieto, että negatiivisia vaikutuksia ei ole. Voidaan käyttää lääkkeiden kanssa.
Kukkatippatohtorin tipat eivät sisällä alkoholia niin paljon kuin, säilyvyyden takia, kaupoissa myytävät kukkatipat, joissa alkoholipitoisuus on jopa 32%. Vähäisen alkoholipitoisuuden vuoksi tipat ovat mukavia käyttää, sekä turvallisia lapsille.
(Eikä kukkatipat häviä teinien kotibileissä)

HUOMIOITAVAA:
Eri kukkatippoja ei suositella käytettäväksi sekaisin keskenään, eikä heti peräkkäin. Niitä suositellaan käytettävän omalla vuorollaan pitäen tauon edellisestä kukasta. Kukkatipat nostaa omaa sisäistä värähtelyä ja herkkyyttä. Anna itsellesi aikaa. Kukkatippoja voi pitää taskussa ja ottaa kun siltä tuntuu, mutta pidä se erossa kännykästä.

KOKO:
Yhden pullon tilavuus on 10ml, joka on noin 200 tippaa ihanaa kukkaisvettä.

SÄILYVYYS:
Säilyvät neljä kuukautta postituksesta. Erikseen voi toivoa lisää alkoholipitoisuutta, jolloin säilyvyys nousee.